Job​

Hos Panorama ApS, har vi travlt og søger derfor en ny rengørings medarbejder

Vores medarbejdere er vores ansigt udadtil, vores øjne og ører på pladserne og vores vigtigste ressource. Derfor er det vigtigt, at man som kommende kollega besidder et stærkt servicegen, er en holdspiller og går op i kvalitet og ordentlighed.​

Vi er kendt for langvarige kunde- og ansættelsesrelationer. Det betyder, at man som kommende medarbejder kan forvente en pålidelig arbejdsplads, hvor alle behandles med respekt, og hvor hjertet altid er med i det arbejde, der udføres.

Målgruppen er medarbejderprofiler i aldersgruppen +30 og som er pligtopfyldende og positive af sind.
Hos os værdsættes det gode arbejdsmiljø, samt de gode relationer man som kollega har til hinanden.
Man kan således forvente at blive en del af en virksomhed, hvor der en høj grad af tillid og støtte blandt de nuværende kollegaer - det er dét, der har skabt det unikke sammenhold, der kendetegner os idag.

Der søges både fuldtids- og deltids medarbejdere. 

Send os gerne en ansøgning på drift@panorama-aps.dk

Evt. spørgsmål til stillingen, kan rettes til direktør og ejer Morten Broager på telefonnr. 40 25 22 60

Fuldservice løsninger til erhverv, ejendomme og gartneropgaver

​Individuelle løsninger til den enkelte kunde

Panoramas ønske er at levere individuelle løsninger til den enkelte kunde, set ud fra en helhed hvor alle behandler hinanden med respekt og hvor pris og kvalitet hænger sammen. Vi vil gerne være behjælpelige med kvalitetsorienteret sparring og uanset om det er på mail eller om du vil ringe til os, så vil vi med glæde komme med vores idéer til det du har spørgsmål til.

Panorama ApS

Panorama ApS blev i 1993 stiftet af Morten Broager og har igennem årene udviklet sig til, nu at være en moderne servicevirksomhed.

Vi passer på miljøet og hinanden.​

Kontakt​

​Baldersbækvej 46, 2635 Ishøj 

43 44 00 49

info@panorama-aps.dk