Om Panorama

​Panorama ApS blev i 1993 stiftet af Morten Broager og har igennem årene udviklet sig til, nu at være en moderne servicevirksomhed der i dag dagligt beskæftiger omkring 20 medarbejdere.

I dag er Panorama specialiseret og fuldservice leverandør inden for opgaver, som ejendoms og byggepladsservice, grønservice, vinterservice, skadeservice, anlægs og håndværksopgaver samt rengøring for store og små virksomheder.

Panorama er kendt for langvarige kunde og ansættelsesrelationer, samt en pålidelig samarbejdspartner, hvor ønsket er, at levere individuelle løsninger til den enkelte kunde, set ud fra en helhed hvor alle behandler hinanden med respekt og hvor pris og kvalitet hænger sammen.

Panorama tænker også på miljøet og sender løbende medarbejderne på kursus omkring håndtering og sortering af affald, brug af miljørigtige rengøringsmidler og bruger rengøringsmidler, mærket Svanemærket, i det omfang det er muligt. Vi gør vores yderste for at skabe et godt arbejdsmiljø for vore medarbejdere, med velordnede danske forhold under overenskomst, og lægger afgørende vægt på det menneskelige element.

“Vi har altid hjertet med i alt vi laver”

Panorama ApS

Morten Broager

Indehaver

Fuldservice løsninger til erhverv, ejendomme og gartneropgaver

Morten

Adm. Direktør

4025 2260

morten@panorama-aps.dk

​Henrik

Driftschef

4070 5160

drift@panorama-aps.dk

Lone

Jannie

Bo

Jes

Tommy

Henrik

Jacqueline

Anja

Leif

​Individuelle løsninger til den enkelte kunde

Panoramas ønske er at levere individuelle løsninger til den enkelte kunde, set ud fra en helhed hvor alle behandler hinanden med respekt og hvor pris og kvalitet hænger sammen. Vi vil gerne være behjælpelige med kvalitetsorienteret sparring og uanset om det er på mail eller om du vil ringe til os, så vil vi med glæde komme med vores idéer til det du har spørgsmål til.

Panorama ApS

Panorama ApS blev i 1993 stiftet af Morten Broager og har igennem årene udviklet sig til, nu at være en moderne servicevirksomhed.

Vi passer på miljøet og hinanden.​

Kontakt​

​Baldersbækvej 46, 2635 Ishøj 

43 44 00 49

info@panorama-aps.dk